Witgoed Reparaties

Eigen technische dienst

Sinds enige tijd verrichten wij ook reparaties aan Wasmachines, Drogers, Vaatwassers, Ovens en vele andere huishoudelijke apparaten. Wij hebben een eigen gekwalificeerde technische dienst en een bedrijfswagen waar we diverse onderdelen op voorraad hebben. Dit bied de mogelijkheid om uw reparatie de zelfde dag weer operationeel te krijgen.

Kleine reparaties worden direct uitgevoerd, dan moet u denken aan een verstopte afvoerpomp of iets dergelijks. Als het blijkt dat het een reparatie is waarbij er ook onderdelen vervangen moeten worden, dan krijgt u van te voor een prijsopgave voor reparatie. Ook adviseren wij u of het nog wel rendabel is om de reparatie uit te voeren. Dit heeft te maken met de economische levensduur van het apparaat. In sommige gevallen is het beter om te kijken naar een ander apparaat. Omdat de reparatiekosten de nieuwwaarde van het apparaat kan overschrijden.

De onderzoekskosten bedragen €50,00 incl. BTWdit bedrag is inclusief voorrijkosten binnen omgeving Nijmegen. Bij de reparatie rekenen wij €40,00 per 30 minuten. Dit is na vaststelling van het probleem.

Nieuwe Apparatuur

Ook leveren wij nieuwe apparatuur.Wij bezorgen en sluiten alles ook netjes voor u aan. En zullen we ook al het verpakkingsmateriaal netjes voor u afvoeren. Tevens voeren wij ook uw oude apparaat af.

Inbouwen

Inbouwen is ook geen probleem. Heeft u een vaatwasser of juist helemaal geen. Dan maken wij dit ook voor u in orde.
De kosten voor het inbouwen bedraagt €75,00**. Gemiddeld zijn wij daar 1:00 tot 1:30 uur mee bezig om de vaatwasser of koelkast te installeren. De keukendeurtjes worden ook netjes bevestigd en recht opgehangen. Alles word gecontroleerd en we gaan niet eerder weg voordat alles naar wens is geïnstalleerd.

Afspraak maken?

Als u een afspraak heeft gemaakt of gaat maken dan komt de monteur op de ‘dag’ en ‘tijd’ die u heeft aangegeven.
Op de dag zelf nemen wij contact met u op om de afspraak nogmaals te bevestigen. Zo weet u waar u aan toe bent en kan u ook weer verder gaan met uw eigen werkzaamheden.

Mocht u vroeg in de middag bellen dan kunnen we proberen vandaag nog een monteur te sturen.

Voor afspraken of andere vragen kunt u contact opnemen met 024-3225210

** Genoemde prijzen kunnen afwijken i.v.m. meerwerk.