Audio Reparaties en Onderhoud

Wat doen wij?

Met al meer dan vijf jaar ervaring en een passie voor audio apparatuur werken wij aan uw reparatie. Van Marantz uit 1970 tot Yahama uit 2016, u kan bij ons terecht. Ons vakkundig team gaat zorgvuldig te werk. Eerst word uw apparaat onderzocht waarna u van ons een prijsopgave krijgt alvorens wij het apparaat gaan repareren. Ook verrichten wij onderhoud aan diverse apparaten. Soms werkt een apparaat nog prima maar dient er preventief onderhoud gepleegd te worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Wat repareren wij allemaal?

  • Versterkers
  • Platenspelers
  • CD-spelers
  • Actieve speakers
  • Actieve Subwoofer

Kosten

De onderzoekskosten bedragen €40,- incl. btw. We zullen eerst kijken wat er aan de hand is met uw apparaat en vervolgens zullen wij u een prijsopgave doen. Hiervoor nemen wij telefonisch contact met u op.

Garantie

Wij staan garant voor wat wij doen. Daarom krijgt u van ons altijd 3 maanden garantie op de gehele reparatie. Mocht er na reparatie nog iets mis zijn met uw apparaat verhelpen wij de meestal kosteloos.

Afspraak maken

U hoeft voor uw reparatie geen afspraak te maken. Twijfelt u of wij iets kunnen repareren . Of wilt u zeker weten dat we aanwezig zijn bel ons gerust op 024-322 52 10

Tweedehands

Ook bieden wij een aantal producten tweedehands aan. Zoekt u iets neem dan met ons op. Dan kunnen wij kijken of wij iets kunnen betekenen voor u!