PERSBERICHT: Apparaat kapot? Het kan gerepareerd worden door Technica Electronica

doorRogier van Onna

PERSBERICHT: Apparaat kapot? Het kan gerepareerd worden door Technica Electronica

Sinds mensenheugenis is elektronicawinkel Technica een begrip in Nijmegen en omgeving. Sinds 74 jaar gevestigd aan de van Welderenstraat 103 in Nijmegen.
Ruim 2 jaar geleden werd de zaak overgenomen door Marc van Blijderveen. Sindsdien bleek er bij de klanten grote behoefte aan reparaties aan kleine huishoudelijke apparatuur zoals koffiezetapparaten, magnetrons, keukenmachines enz.

Samenwerking was snel gevonden en op 1 juli is een start gemaakt met het bedrijf Technica Reparaties. Daarop heeft het bedrijf de reparatieafdeling flink uitgebreid.
De vertrouwde service van Technica is gebleven. Het bedrijf is gespecialiseerd in reparatie van consumenten-electronica en kleine huishoudelijke apparatuur. Alle audio- en videoapparatuur en computers kunnen door de monteurs van Technica Reparaties worden gerepareerd. Maar ook een scherm van uw laptop kan door Technica Reparaties vervangen worden. Met deze service draagt het bedrijf ook bij aan een beter milieu en is maatschappelijk verantwoord werkzaam.
Defecte apparaten kunnen worden aangeboden in de winkel aan de Van Welderenstraat 103 in Nijmegen. Kleine reparaties kunnen ter plekke worden uitgevoerd. Kan dat niet, dan buigen professionele monteurs zich erover in de elders ingerichte werkplaats. Mogelijk wordt op korte termijn een haal- en brengservice opgezet.

Foto door Ger Loeffen Publiciteitsfotografie

Over de auteur

Rogier van Onna administrator

Geef een reactie